TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 19) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Formatie, doei GroenLinks, nepnieuws, Trump, CNN, moralisme, zelfingenomen journalisten, Freek de Jonge

Deze aflevering in steekwoorden, ongeveer op volgorde:

GEEN GROENLINKS IN HET KABINET, de formatie, Tjeenk Willink, minderheidskabinet, documentaire Geert Wilders, verkiezingen Engeland, labour, conservatieven, May, Corbyn, Sadiq Khan, terreur, aanslagen, islam, Syriëstrijders, Londen, asielzoekers, immigratie, vluchtelingen, veiligheidsdiensten, politie, goede journalistiek, Nieuwsuur, slechte journalistiek, nepnieuws, CNN, in scene gezet protest moslims Londen, Jean Pierre Geelen, Volkskrant, schuld van rechtse weblogs, Comey, FBI, ‘Trump loog’, New York Times, Washington Post, vooringenomen journalistiek, Trump-haat, actiejournalistiek, campangejournalistiek, linkse journalistiek, Amerikaans nepnieuws, rectificatie, Rubio, selectief lekken, republikeinen, democraten, president willen beschadigen, emotie vs ratio, mainstream media, politieke overtuiging, ideologie, zelfoverschatting, moralisme, Politico, verschrikkelijke journalistiek, problematische media, gretige domheid, verantwoorden, voortdurend moeten verdedigen, Twitter, Wierd Duk, Erik van Muiswinkel, obsessies, Artikel1, inclusieve gezelligheidsvereniging van Sylvana Simons, Eindhovens Dagblad, Savannah, Den Bosch, multiculturele wijk, blanken, racisme, ‘dat mag je niet opschrijven’, censuur, zelfcensuur, feiten, polarisering, ‘debat’, Freek de Jonge, André van Duin-grappen, tafelheer, DWDD, Pauw & Witteman, House of Cards, Netflix, binchen, Oerol, blanke babyboomers in zeiljacks op crocs, gesubsidieerd straattheater, cultuurbezuinigingen, NAPALM OP TERSCHELLING.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.