Opinie

Bonusquote: doodenge mannelijke columnist in vrouwenblad wil nieuwsverbod terreuraanslagen

05-06-2017 21:49

 

“Feit is dat het de aanslagplegers steeds lukt om hun doel te bereiken: aandacht scoren voor hun zaak en angst, verdeeldheid en onrust zaaien. En daarom vraag ik mij hardop af of we – om te beginnen in Nederland – geen algehele nieuwsstop moeten invoeren rond terrorisme? Ik vind namelijk van wel.

Maar gewoon van de ene op de andere dag met zijn allen besluiten er niets meer over te zeggen of schrijven, alsof ze niet bestaan en ons niet raken.

Laten we ons leven leven, de liefde vieren en dat gaat wat mij betreft veel beter zonder berichten over terreur.”

 

Dood- en doodeng dit soort mensen. Geen idee wie Patrick van Rhijn is, maar volgens zijn eigen schrijven is, of was, hij ‘journalist en redacteur voor actualiteitenprogramma’s’. En eist dus een ‘persstop’ en een ‘algehele nieuwsstop’, want dan heeft terreur minder zin en voelt de burger zich beter. Ofzoiets.

Huiveringwekkender kan een voorstel van een ‘journalist’ niet zijn. Kan deze man ook uit het journalistenambt worden gezet? ohnee, wacht…

Enfin, bij dezen: de journalisten van Nederland, op zoek naar ‘de waarheid’. Laten we God nog maar even extra op onze blote knietjes danken voor de alternatieve media en internet want met dit soort ‘journalisten’ bij de main stream media kunnen we over een islamitische aanslag of twee, drie (en die gaan er komen) de ‘waarheid’ en de ‘feiten’ wel’ vergeten.