TPOok!

 
Media & TV

NOS krijgt cursus islampropaganda van islamclub SPIOR, bekend van inhuren haatprediker

En de Stichting Democratie en Media betaalt

Via Twitter kondigt moslimkoepel SPIOR aan een mooie cursus islampropaganda te hebben gegeven aan RTV Rijnmond. Ook zeggen zij dat de NOS de volgende keer aan de beurt is voor hun tactieken.

Is dat erg? Ja, best wel. Zoals de onvolprezen Carel Brendel hier al uitvoerig uiteen zet, is het SPIOR allesbehalve uw vriendelijke lokale islam-gezelligheidsvereniging. Wij citeren Brendel, over een SPIOR-klasje voor RTV Rijnmond waarbij ‘imam/schrijver Jamal Ahajjaj’ is uitgenodigd:

Jamal Ahajjaj is niemand minder dan de salafistische prediker “Aboe Ismail”, imam van de As-Soennah moskee in Den Haag, en de tweede man in de tijd dat sheik Fawaz Jneid daar nog de scepter zwaaide. In een uitgave van de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (pdf) (NCTV), gewijd aan het Saoedisch geïnspireerd salafisme, lees ik: “De Stichting Sounna in Den Haag is in 1990 opgericht en heet sinds de wijziging van de statuten in 1998 de Stichting As-Soennah/Centrum Sheikh al Islam Ibn Taymia De stichting is met indirecte bemoeienis vanuit Saoedi-Arabië opgericht. Het gezicht van de aan de stichting verbonden As-Soennah-moskee wordt bepaald door imam Fawaz Jneid. Fawaz Jneid geniet nationale bekendheid door zijn optredens in de media. Aan de moskee is ook de prediker Jamal Ahajjaj (Abu Ismail) verbonden. Jamal Ahajjaj speelt een belangrijke rol in de verspreiding van het salafisme.”

Deze SPIOR-kliek wordt dus gesubsidieerd door Stichting Democratie en Media (SDM), een stichting die zich erfgenaam van de moedige verzetsgroep rond het Parool waant. De hele SDM-doopceel wordt hier gelicht, zet een wasknijper op uw neus voordat u klikt, het stinkt.

En nu gaat dus staatsomroep NOS, die al harder naar links leunt dan een gekraakte Toren van Pisa in Nijmegen op GHB, lesjes moslimberichtgeving leren van SPIOR. Dit is dus media-subsidie voor een salafisten-inmasserende islamprop-groep om de Nederlandse, met belastinggeld betaalde nieuwszender te leren hoe zij over de religie van de vrede dienen te berichten. Dit terwijl, wij zeggen het geheel ten overvloede er nog even bij, de NOS uit zichzelf al juichend en kirrend bericht over islam zónder verdere hersenspoeling.

Alstublieft.

Nog vragen, iemand?

Lees vooral ook het onuitputtelijke naslagwerk annex smoelenboek over islam in Nederland, CarelBrendel.nl

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.