Doneer aan TPO
 

Terugluisteren: Heleen Mees loopt woest weg tijdens NPO-Radio-1-uitzending

Anne Fleur Dekker, Jesper Jansen en Tim Veninga blijven achter

Door: , 11:41, 15 mei 2017

Anne Fleur Dekker, Jesper Jansen en Tim Veninga blijven achter

Update: reactie van Jesper Jansen:
 


 

Update: en we hebben beeld:

 


Zondagavond was het weer vanouds ‘Geenstijl zal en moet de nieuwe Pim Fortuyn worden’-avond op de door u betaalde slecht beluisterde Staatsradiozender Radio 1 (waar dit soort mensen werken maar dat terzijde). Eerst kreeg de extreem-linkse subsidie-onderzoekster Ineke van der Valk het woord om te vertellen dat Geenstijl de trekker in Bataclan heeft overgehaald en juist de islam pure vrede & tolerantie is in tegenstelling tot het seksistische Geenstijl, daarna mochten onder de bezielende gaapverwerkende leiding van Rob ‘ik ben even met wat stofjes in mijn hersenen naar de crackhoeren op de Theemsweg’ Oudkerk (PvdA) adverteerdersbellerfeministe Heleen Mees, oud-Geenstijl-columniste en radicaalfeministe Anne Fleur Dekker, de verder volstrekt onbekende Chinello Ifebigh, ‘versiercoach’ Tim Veninga en TPO-auteur Jesper Jansen in ‘debat’ over ‘seksisme en feminisme’, wat dus de schuld is van Geenstijl.

Radio Oranje

U kunt de hele uitzending, die een uurtje duurt maar aanvoelt alsof het zes dagen duurt, hier terugluisteren maar tenzij u geen oren (of geen hersens) meer heeft is dat niet aan te raden want zelfs in ’40-’45 wist Radio oranje nog snellere en spannender radio te maken (serieus, wie bij de NTR is ooit op het fantastische idee gekomen om Rob Oudkerk een baantje als radiopresentator te geven? Die man maakt op magische wijze van elke minuut drie minuten, zelfs het woord ‘slow radio’ verandert op slag in een grootletterwoordenboek als hij presenteert. Alsof je stroop vermengt met heet asfalt en dat dan uitsmeert in een filmpje, frame voor frame afgespeeld).

Geselecteerde fragmenten

Beter luistert u even de door TPO geselecteerde fragmenten (alledrie) hieronder. Daarin hoort u hoe Heleen Mees en Anne Fleur Dekker door hun argumenten heen raken en dus maar aan het vernederen en uitlachen slaan omdat hun opponent ‘rode vlekken in zijn nek heeft’ en ‘zelfs je vriendinnetje hebt meegenomen’, hoe Heleen Mees en Anne Fleur Dekker een Ella Vogelaartje doen door niet te reageren op een gestelde vraag en hoe de show eindigt in het boos weglopen van Heleen Mees, want debatteren is natuurlijk leuk maar je kunt ook gewoon een statement maken door weg te lopen (of door op te roepen tot geweld, zoals een Vrij Nederland-columniste  op Twitter deed).

Tot zover Andere Tijden Radio, terug naar de realiteit van de dag, terug naar een werkelijkheid waarin snelheid, humor, wel leuke gasten en een béétje passie of talent wel kijkers en luisteraars trekken. Ook qua soort van radio, waarvan hier wat geinige voorbeelden, al zeggen we dat zelf.

 

TPO-tip: als je in een audiobewerkingsprogramma alle lage tonen uit dit Staatsradio 1-programma draait dan kun je horen hoe belastinggeld live wordt weggespoeld! Echt waar, je kunt de euromunten per seconde horen wegtikken!

 

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace