TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 13) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Manifest geenstijladverteerdersboycot, huilende vrouwen zijn nat, safespaces, 1984, linkse totalitaire policor zet door

Deze week: de Volkskrant-geenstijladverteerdersboycotoproep, de NRC-geenstijladverteerdersboycotoproep, Pieter Klok, Rosanne Hertzenberger, Loes Reijmer, Heleen Mees, adverteerders, de ondergang van oude media, seksisme, huiliehuilie, vrouwen als nieuwe negers, social justice warriors, Dumpert, dumpertreeten, 6 mei, Pim Fortuyn, 15 jaar later, Pim Fortuyn all over again, wéér dankzij NRC, Folkert Jensma, mainstream media, alternatieve media, Adam Curry, de macht van Geenstijl waar msm bang voor is, Theo van Gogh moest ook kapot net als Fortuyn en Geenstijl, politieke correctheid, censuur, safe spaces, feelgood, instagram, youtube, het einde van commerciele nieuwsmedia, Facebook, Brave New World, 1984, George Orwell, Hillary Clinton, #perfectlyme, Frankrijk, Macron, multiculturele samenleving, islamisering, populisme, Merkel, D66 EU en ook Willem Treur wordt genoemd.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.