TPOok!

 
Media & TV

U zond in: ‘Wij willen de Postonline niet meer ontvangen’

'Druppel die de emmer van ergernis doet overlopen'

Tags:

 

“De manier waarop u deze aktie van adverteerdersboycotten Geenstijl afserveert is voor ons de druppel die de emmer van ergernis doet overlopen. Vrijheid van meningsuiting is niet hetzelfde als vrijheid om te vernederen. Wij willen de Postonline niet meer ontvangen.”

 

Okay.

Geef ons even uw adres dan zorgen we dat ThePostOnline.nl binnenkort niet meer bij u door de brievenbus valt (de opzegtermijn is twee maanden). Wilt u dan wel het welkomstgeschenk (set badlakens of het boekje Wandelvreugde met Joyce Roodnat) gewassen en in redelijke staat aan ons retourneren?

Tot uw dienst!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.