TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: Jort Kelder sloopt TMG-vastgoed-redactieburelen Telegraaf & Geenstijl

'Rioolbuis scoort nog hoger dan het pand van Geenstijl'

Tags: ,

 

“Hij hoeft niet meer naar de sinistere Basisweg, het TMG hoofdkwartier nabij station Sloterdijk in Amsterdam. ‘De Basisweg is en route naar het galgenveld. Die mensen die er werken zijn alleraardigst – Van Der Snoek is een leuke kerel – maar het doet pijn om daar binnen te zijn. Ook het pand waar wij terecht zouden komen – bij GeenStijl – stond niet echt in top tien van architectonische schoonheden. Ik denk dat een rioolbuis hoger scoort.'”

 

Okee, het échte smeuïge nieuws van deze markkosterscoop (dat is een journalistiek soort van journalistiek genre op zich, de scoops van Mark Koster) is natuurlijk dat TMG 925.nl zou overnemen (wat ongetwijfeld bij GS/Dumpert/DasKapital/Upcoming/Autobahn in de online portefeuille terecht zou komen) voor slechts 3 eurotonnetjes (lol) en dat zulks nu op de ellenlange baan lijkt te zijn geschoven.

Maar deze Kelderiaanse quote is een stuk leuker dan het nieuws zelf, vooral als je je bedenkt dat 925.nl vooral zoveel investeringstonnen kostte vanwege de designinrichting van het 925-redactiekantoor in een grachtenpandje inclusief inpandige parkeergarage voor de Maserati. Bureaustoelen zaten voor geen meter, maar waren wel mooi, dat wel.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.