TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Boer Zoekt Vrouw, aflevering 5: De logeerweek #bzv

'Ligt het nou aan mij of worden die uitzendingen steeds saaier zeg maar'

Ligt het nou aan mij of worden die uitzendingen steeds saaier zeg maar. Ik hoop iedere keer op een stukje vuurwerk zeg maar. Dat ze elkaar, zeg maar, eens lekker vastpakken zeg maar. In plaats van, zeg maar, steeds zo’n afstandelijke rondleiding. Maar het wil nog niet echt vlotten. Maar goed, ik zal proberen om er, zeg maar, het beste van te maken.

Ollekebolleke vroeg zich af waarom de dames zo makkelijk Nederland achter willen laten. Hadden ze er wel goed over nagedacht? Weten Harriet, Sandra en Alberdien überhaupt wel waar ze aan beginnen. De grote vriendelijke reus besloot de dames uit te testen met een voelspelletje. Hij had iets verstopt in een koe en ze mochten allemaal om de beurt met een condoompje om de arm voelen wat het was. Alberdien vond het zielig voor de koe en weigerde. En omdat vegetariër Harriet vorige week eigenlijk al afviel tijdens de eetproef, is de spanning voor het keuzemoment bij Ollekebolleke er wel af.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.