TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Waylon is gemene reaguurders zat en wil graag meer fatsoen

'Stomheid regeert'

Tags:

Waylon is de soms negatieve reacties op zijn eigen en het commentaar van zijn mede-coaches in The Voice of Holland behoorlijk zat.

“Wij nemen iedere keer een risico om mensen te entertainen en hun zorgen te laten vergeten. Daar word je op afgezeken. Dat vind ik verrot”, zegt de zanger vrijdag in De Telegraaf. “Wees eens trots op wat je ziet. Je mag áltijd een mening hebben, maar wel vanuit intelligentie in plaats van achterlijk gewauwel. Begin eens met fatsoen.”

Waylon raadt zijn pupil Pleun, een van de finalisten, steevast aan om niet op social media te kijken. “Zij heeft het geluk dat ze een beetje favoriet is en de positieve reacties overheersen. Er kunnen er 99 geweldig zijn, maar een hele nare beklijft als je zo jong bent”, zegt hij. “Dat meisje komt net kijken. Laat zien dat ze welkom is en geef haar kans om te groeien.”

Zelf is Waylon niet zo snel meer onder de indruk van alle negativiteit. “Mensen vallen bij mij vaak in herhaling en grijpen terug naar het verleden. Dat is iets makkelijks om mij mee te slaan. Verzin eens iets dat je echt denkt: shit. Stomheid regeert.”

Anp

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.