TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: Nausicaa Marbe euthanaseert NOS Achtuurjournaal

NOS nepnieuws

Tags: ,

 

“Volstrekt kritiekloos besteedde het acht uur journaal van de NOS dinsdag aandacht aan sommige Marokkanen die zich in Nederland niet meer thuis voelen. Pizzabakker Rachid el Hajoui klaagde over de verharding, de PVV, hij durfde niet eens meer naar de moskee! Of hij zich ook druk maakte over de verharding door islamisering, radicalisering en jihad werd niet gevraagd. Dat zou de romantiek van de hardwerkende allochtoon bij de pizzaoven verstoren. Die nobele ziel zei immers voor harmonie en verbinding te zijn. Omdat vrijwel elke ’burgerjournalist’ tegenwoordig wakkerder lijkt dan de NOS, duurde het niet lang of Rachid werd ontmaskerd als social media-opruier van de ergste antisemitische soort: de holocaust moest over, het werk was niet af. De schreeuwer om minder, minder, minder joden nam dus Wilders de maat. De NOS corrigeerde deze blunder niet in een uitzending. Leugen of waarheid, het maakt kennelijk weinig uit.”

 

Oei. Dat doet pijn. Maarja, waarheden doen altijd pijn. Wel zielig voor de NOS: straks krijgen ze nog minder subsidie als nepnieuwsfabriek.

Hele column van Nausicaa Marbe in de Telegraaf. (Blendle-link.)

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.