TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Eindelijk: meebetalen voor meer, meer, meer Sietske Bergsma op TPO.nl

Onze vrouw in Berlijn

Na een lange tijd van duisternis stond daar plotseling een eenzame maar heldere ster aan het firmament: Sietske Bergsma (@), columnist/schrijfster/vrouw, nieuwe lichtende hoop in bange duistere dagen. Een introductie is waaarschijnlijk niet nodig maar voor die ene die Sietske Bergsma nog niet kent lees hier haar oeuvre en/of bekijk haar in gesprek met die oude dikke pinda in het onvolprezen Nazomergasten van Geenstijl.

Enfin, onze eenzame maar schitterende ster loves TPO.nl en wil daarom graag heel veel en heel vaak schrijven voor TPO. Dat willen wij ook, duh, maar daarvoor is geld nodig. Zelfs in Berlijn, waar Sietske Bergsma woont, zijn producten in de supermarkt niet gratis (schuld van Wierd Duk natuurlijk). Bovendien wil Sietske Bergsma extra de journalistieke diepte in, een soort van kwaliteitsdinges, dus veel interviews, onderzoek en reportages. Dat kost óók geld.

Nu hebben wij wel wát geld, maar alle solidaire pecuniahulp is dolfijn. En wel zo eerlijk maar rechtvaardig: u doneert geld aan Sietske Bergsma, wij zetten alles van Sietske Bergsma gratis online. 100% subsidievrij, geen lidmaatschap tot wederopzegging. (Verder beloven we niks want dan is het geen doneren meer en wordt het qua bureaucratie weer ingewikkeld op TPO-HQ, maar laten we afspreken dat zo lang Sietske Bergsma leeft, ze zal blijven schrijven en publiceren.)

 

TL;DR

Betaal NU voor meer, meer, meer Sietske Bergsma op TPO.nl! En deel dit bericht alsof je een spambot bent. Hoe meer je deelt hoe meer kans je maakt om de volgende president van de USA te worden* (je mag hier ook iets anders invullen).

 

Foto: Ruud Pos.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.