Media

KLABAM! DDS vergelijkt TPO-hoofdredacteur met Führer!!1!

18-01-2017 17:48

TPO plaatst columns van boeiende columnisten. Zoals vandaag een column van Meindert Fennema. In deze column godwint Fennema alles en iedereen helemaal de moeder, dus ook Wilders (of Bert Brussen, ik bedoel maar). In zijn laatste column maakt hij ook een hilarische vergelijking tussen nepnieuwssite De Dagelijkse Standaard (bekend van het dagelijks verzinnen van anti-Sylvana Simons nieuws, inclusief koppen waarin doodleuk woorden als ‘KLABAM!‘ of (lol) HATSJIKIEDEE! (rofl) staan) en Adolf Hitler (dat was een dictator in Duitsland, tevens kunstschilder en bestsellerschrijver). En dat mag dus niet van De Dagelijkse Standaard (!!!!1!!)

KLABAM! HATSJIKIEDEE!

ER STAAT IETS OP TPO! BERT BRUSSEN IS DE HOOFDREDACTEUR VAN TPO! BERT BRUSSEN IS OOK EEN NAZI!!!1! SNEL, PLEEG KARAKTERMOORD! WEG MET ANDERE MENINGEN! HET GELDERS VOLKSLEGER VOORUIT! VAN LEGO KUN JE ALLES MAKEN!!!1!! BAM!!!!!!!!1

En dan nu iets inspirerends: 23-jarige goudvis kan niet meer blijven drijven en dreigt dood te gaan. Gelukkig verzint haar eigenaar dit!