Opinie

Bonusquote: Zineb El Rhazoui legt islamisme uit als één van de ergste vormen van fascisme

19-10-2016 11:39

 

“Ik heb geen wet overtreden en heb niks te verbergen, maar ik moet nu wel beveiligd door het leven gaan terwijl degenen die ons bedreigen vrij rondlopen.

Maar als je zegt waar het op staat ben je ineens een islamofoob en een racist.

Zij die denken dat slechts een handjevol gekken in staat waren om te moorden voor een cartoon van Mohammed zijn vergeten dat overal waar de islam regeert als staatsreligie de cartoons en karikaturen worden gecensureerd.

We moeten erkennen dat het hedendaags islamisme gewoon toegepaste islam is. Wanneer we islam letterlijk nemen krijgen we islamisme en wanneer we islamisme letterlijk nemen krijgen we terrorisme. We moeten dus ophouden met zeggen dat islam een religie van vrede en liefde is. Wat is een gematigde islamist? Een islamist die geen moorden pleegt?

Welk boek binnen de islam je ook openslaat, je vindt altijd weer geweld, bloed, onderdrukking van vrouwen en het haten van andere religies.

De islamofobiebestrijders plegen intellectuele fraude. Ze doen alsof het gaat om ‘antiracisme’ maar het wordt gebruikt als een wapen om alle kritiek op islam het zwijgen op te leggen en om alle gedachten achter die kritiek automatisch als vijandig naar alle moslims te zien.

Dit is erg gevaarlijk omdat ‘islamofobie’ zelfs in het woordenboek de betekenis van ‘vijandig naar islam en moslims’ heeft gekregen. Maar het bekritiseren van een idee of de religie islam kqn nooit worden gezien als een misdrijf of misdaad.

Als we het christendom bekritiseren betekent het toch ook niet dan we ‘christenfoob’ zijn of ‘racistisch tegen het christenras’?

Het echte grote racisme is de islamitische ideologie die het verbiedt om te trouwen met mensen die geen moslims zijn een ideologie die vrouwen verwerpt. Dát is de ware definitie van racisme en fascisme, en we moeten dat blijven benadrukken.

Een platform geven aan islamitisch fundamentalisme of zelfs er mede voor zorgen dat het wordt geaccepteerd is verraad en samenwerken met één van de ergste vormen van fascisme die vandaag de dag bestaat.”

 

De Marokkaans-Franse Zineb El Rhazoui werkte voor Charlie Hebdo, maar op de dag dat aanhangers van de religie van vrede en tolerantie in de rechtstaat Frankrijk, in het Nobelprijs voor de Vrede winnende Europa, de hele redactie van Charlie Hebdo afslachtten vanwege een cartoon was zij toevallig in Marokko. Nu is ze één van de weinige overlevende Charlie Hebdo-redacteuren en moet zij 24/7 worden beveiligd omdat miljoenen liefhebbers van vrede en tolerantie haar dood willen vanwege haar islamkritische mening, haar liberalisme, haar hoofddoekvrije leven, haar Westerse manier van leven of gewoon omdat ze zelfstandige vrouw is.

Deze week komt in Frankrijk haar nieuwe boek Detruire Le Fascisme Islamique (Vernietig islamitisch fascisme) uit. Daarom werd ze geïnterviewd door een of andere vrouwenbijlage van The New York Times. Absolute beslist bindende leestip!