TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Staatstelevisieprogramma Nieuwsuur kotst over Korps Commandotroepen heen

'Snel, stuur een NPO-verslaggever om die dommekrachtsoldaten belachelijk te maken'

Tags: ,

Maandag bleek dat commando’s van het Korps Commandotroepen in Roosendaal een advocaat in de arm hebben genomen omdat ze niet blij zijn met de moskee die vlakbij het kazerneterrein staat. Vooral veteranen die uitgezonden zijn geweest naar islamitische landen ervaren stress en ongemak als de ze oproep tot gebed moeten aanhoren. Ook vrezen de commando’s dat ze vanuit de minaret kunnen worden bespied.

 

screen-shot-2016-09-19-at-22-56-47

Bron: Facebook.

 

Voor het NPO-programma Nieuwsuur (500.000 kijkers) was dit reden om verhaal te halen bij het moskeebestuur, de advocaat van de commando’s en bij buurtbewoners van de kazerne. Het resultaat is een stuk neerbuigende, legerhatende pro-islamitische propaganda die je zelfs bij een eenzijdig links NPO-programma als Nieuwsuur niet zou verwachten: bewoners lachen de commando’s letterlijk uit (bewoners die wat anders zeiden zijn er zorgvuldig uit geknipt), het moskeebestuur weet uiteraard van niets want ‘de ramen in de minaret zijn geblindeerd’ (maar het gaat om wat de uit oorlogsgebieden teruggekeerde commando’s ervaren, niet of ze daadwerkelijk worden bespied) en omdat dit nog niet genoeg legertje pesten is voor de moreel superieure NPO worden de commando’s uitgelachen en voor gek versleten want ‘je kunt ook gewoon vanaf de straatkant het kazerneterrein zien’ (de parkeerplaats ja, heel wat anders dan het hele terrein zoals dat zichtbaar kan zijn vanuit die minaret).

Narcistenjournalisten

Waarmee wederom duidelijk mag zijn: bij de NPO en de arrogante narcistenjournalisten van Nieuwsuur (peperdure studio op uw kosten, toch nooit meer dan 500.000 kijkers) zijn soldaten gewoon stom en moslims, uiteraard, lief. De fatsoenlijke journalisten van Nieuwsuur, moet u weten, deugen ontzettend. Ze deugen zó enorm dat ze nog liever een item draaien om hun eigen deugen bevestigd te zien dan dat ze werkelijke journalist bedrijven.

Het is maar te hopen dat onze commando’s, jonge mannen die bereid zijn hun leven te geven zodat journalisten van de NPO op kosten van de belastingbetaler gewoon hun werk kunnen blijven doen in een veilig en vrij Nederland, geen TV kijken en dus niet weten hoe op kosten van belastingbetalers de klachten van soldaten die als eerste vooraan staan bij elk front waar ook ter wereld belachelijk worden gemaakt, ondergezeken, uitgekotst en worden weggewuifd alsof het meningen zijn van burgers in 1987 die in een of andere talkshow van de VARA (NPO) klagen over problemen in hun multiculturele wijken. Het is wederom je reinste ‘verbinding’ en ‘bruggen bouwen’ wat de klok slaat bij de NPO.

En morgen weer jammeren dat teveel mensen ‘polariseren’ omdat ze de traditionele media niet meer vertrouwen en hun nieuws daarom van social media halen. Hoe zou dat nu toch komen?

 

Klik op het plaatje om de uitzending terug te kijken.

screen-shot-2016-09-19-at-23-26-16

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.