TPOok!

 
Video

Terugkijken: Zaanse tuigvlogger Ismail Ilgun en zonnebrilmietjes bij Pauw

We hebben geen buurthuis, de media hebben het gedaan, alle cliché's komen langs

Gisteren kwam de Zaanse wijk Poelenburg in opspraak. De jeugdbende van Ilgun terroriseert er buren, trekt mensen van hun fiets, hitst kinderen op en treitert de politie. Dit alles filmt hij zelf en zet het op zijn YouTube-kanaal. Klap op de vuurpijl was gisteren de bedreiging van een SBS6-team, die de wijk uit werden gejaagd en te horen kregen dat de beelden niet uitgezonden mogen worden, of anders…

In plaats van in een politiecel, zat het tinnef gisteren doodleuk bij Jeroen Pauw. Ilgun aan tafel, zijn laffe kameraden met malle petjes en zonnebrillen achter hem. En daar spuiden zijn álle, maar dan ook ALLE cliché’s van de Tuig Bingokaart. “We willen gewoon een buurthuis en daarna gezellig rustig een huis.” Dan hangen ze niet meer rond. Hmm, met straatterreur een woning afdwingen waar ieder ander voor moet werken en voor op een wachtlijst moet, het lijkt haast wel chantage.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.