Doneer aan TPO
 

Terugkijken: Zaanse tuigvlogger Ismail Ilgun en zonnebrilmietjes bij Pauw

We hebben geen buurthuis, de media hebben het gedaan, alle cliché's komen langs

Door: , 9:50, 09 september 2016

We hebben geen buurthuis, de media hebben het gedaan, alle cliché's komen langs

Gisteren kwam de Zaanse wijk Poelenburg in opspraak. De jeugdbende van Ilgun terroriseert er buren, trekt mensen van hun fiets, hitst kinderen op en treitert de politie. Dit alles filmt hij zelf en zet het op zijn YouTube-kanaal. Klap op de vuurpijl was gisteren de bedreiging van een SBS6-team, die de wijk uit werden gejaagd en te horen kregen dat de beelden niet uitgezonden mogen worden, of anders…

In plaats van in een politiecel, zat het tinnef gisteren doodleuk bij Jeroen Pauw. Ilgun aan tafel, zijn laffe kameraden met malle petjes en zonnebrillen achter hem. En daar spuiden zijn álle, maar dan ook ALLE cliché’s van de Tuig Bingokaart. “We willen gewoon een buurthuis en daarna gezellig rustig een huis.” Dan hangen ze niet meer rond. Hmm, met straatterreur een woning afdwingen waar ieder ander voor moet werken en voor op een wachtlijst moet, het lijkt haast wel chantage.

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace