Opinie

Bonusquote: ‘Duitsland heeft de criminaliteit geïmporteerd’

28-12-2015 12:02

 

“De politie wordt steeds hulpelozer en trekt zich steeds verder terug. Hierdoor verliezen we de macht op de straten. Veel rechters en officieren van justitie willen geen hoge straffen uitdelen. Maar dat er mild wordt gestraft gaat als een lopend vuurtje rond. Daardoor wordt indirect de politie beschadigd door onze rechter en officieren van justitie.

Als het gaat over respectloosheid dan gaat het over jonge islamitische mannen. Zelfs hun kinderen bedreigen en schelden de politie uit.

In de vluchtelingenkampen zijn er eveneens problemen. Er worden daar kinderen geprostitueerd, maar dat wordt ons telkens niet verteld. Want ze willen geen hetze creeëren. Maar op een dag komt dit allemaal boven water, dan gaat dit een hele grote knal geven.

Ik vind: zonder grenscontroles hebben we het hier niet meer in de hand. We moeten de grenzen ook in het vrijeEuropa weer sluiten. Juist dankzij die open grenzen hebben we hier zoveel criminaliteit binnengehaald. We hebben een soort criminaliteit geïmporteerd die we eerder niet hadden.

Dankzij wegkijkers hebben we deze problemen in Duitsland. Ze weten niet wat werkelijk speelt en ze willen de waarheid niet accepteren. Het is moeilijk om met mensen in debat te gaan die buiten de realiteit leven.

De linkse partijen hebben via de media laten weten dat ik generaliseer, dat ik alle moslims demoniseer, dat ik door mijn boek haatzaai tegen migranten. Veel lezers hebben me vervolgens verdedigd.

De no-goa area’s breiden zich steeds meer uit. In die gebieden kunnen zowel burgers als politie niet meer over straat zonder angst te hebben dat er wat gebeurt. Gebieden waar agenten niet meer durven patrouilleren. Dat zijn de feiten.

[Eerder liet ze in de ‘Stuttgarter Nachrichten’ optekenen:] De nationale recherche verspreidt valse cijfers over het aantal vluchtelingen dat wordt verdacht van inbraken. Ik kan me ook goed voorstellen dat er zaken worden verdoezeld om de angst onder bevolking niet aan te wakkeren. Die cijfers over criminele vluchtelingen zijn politiek ongewenst, en ik denk dat veel ambtenaren worden gestuurd door beleidsmakers, of daar op zijn minst door worden beïnvloed.”

 

In oktober kwam politieagente Tania Kambouri in opspraak na de publicatie van haar boek Deutschland im Blaulicht. In dit boek doet ze verslag van haar ervaringen als politieagente in Duitsland: ervaringen met vooral gewelddadige criminaliteit door allochtonen, totale respectloosheid voor politie in het algemeen en politievrouwen in het bijzonder door jonge moslimmannen en steeds meer problemen met vluchtelingen. Haar boek is een waarschuwing dat de politie de macht over de straten en de macht over de rechtstaat aan het verliezen is, dankzij de toename van vluchtelingen, en dankzij een politiek-correcte elite en magistratuur.

Uiteraard werd ze direct hevig bekritiseerd en gedemoniseerd, maar dat was verrassend snel voorbij. Mede omdat zij zelf afkomstig is uit een migrantengezin, en omdat ze vrouw is, wordt haar boodschap op waarde geschat en oversteeg het aantal lofuitingen al snel de kritieken.

Heden ten dage reist zij stad en land af om haar boodschap te verkondingen. Die boodschap is te lezen in Die Welt: de grenzen moeten dicht, het vrije verkeer van personen in Europa brengt ons vooral criminaliteit, de islam is een serieus probleem geworden in Duitsland en het vluchtelingenprobleem is veel groter dan we te horen krijgen.

Keihard realisme dus.

Quote to end all quotes: “Ik raad al mijn vrienden standaard aan pepperspray op zak te hebben. Ik zeg ze: zorg dat je jezelf kunt verdedigen, want het gaat alleen maar erger worden.”