TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Extreem-linkse krant Parool: ‘Er is niks aan de hand, alles is pure vrede en tolerantie’

Blinde paniek slaat toe op zinkende schip der oude media

Tags: ,

paroolextreemlinks
De extreem-linkse ‘verzetskrant’ Parool heeft het sinds maandag opgegeven nog langer normaal feitelijk nieuws te bengen. Dit terwijl de extreem-linkse krant het eerder al had opgegeven nog langer normaal objectief nieuws te brengen en zich geheel in dienst te stellen van de plaatselijke PvdA als propagandaclubblad. Maandag echter besloot de Parool-hoofdredactie om als reactie op de aanslagen in Parijs de voorpagina ter beschikking te stellen aan de naar 1973 ruikende zure slootopinie van een voorheen nieuwsredacteur.

Die voorpagina-opinie komt samengevat neer op het volgende:

 

“Er is niks aan de hand! Alles is okee! Moslims zijn lief! Rutte is stom want die zegt dat we in oorlog zijn en we zijn helemaal niet in oorlog! We moeten gewoon blijven volhouden dat er niks aan de hand is, dan komt alles vanzelf weer goed! Het huis staat in brand, snel, ga in de kast zitten met je handen voor je ogen! Deze oorlogstaal van Rutte wakkert alleen maar angsten aan en speelt Wilders in de kaart! Wilders is FOUT! Sinds de moord op Van Gogh zijn we niets opgeschoten, toen zeiden ze ook zomaar dat we in oorlog zijn met moslimextremisten!”

 

Vooral die laatste zin is interessant. Dat we ‘sinds de moord op Van Gogh niets zijn opgeschoten’ klopt als een zwerende vinger: het is alleen maar erger geworden. De vrijheid van meningsuiting in Nederland is steeds meer in het gedrang gekomen, politieke correctheid is nog verstikkender geworden, de extremistische islam is extremistischer geworden en de oorlogstaal van religieuze liefhebbers van vrede en tolerantie is enorm toegenomen, met de doden op de redactie van Charlie Hebdo en de 131 Parijzenaars die vrijdag in koelen bloede zijn afgeslacht als laatste resultaat hiervan.

Ironisch genoeg beseft deze aan geestarmoede lijdende Parool-vooruitgangshater niet hoeveel gelijk hij eigenlijk heeft in zijn onvoorstelbare ongelijk en hoe zijn politiek-correcte dwaalstukje juist hƩt voorbeeld is van hoe we sinds de moord op van Gogh inderdaad niets zijn opgeschoten.

Het is opvallend dat nu ook Parool voor een ronkend links opiniestuk als opener op de voorpagina kiest. Dagblad Trouw (bekend van Perdiep Ramesar) deed maandag al hetzelfdeĀ (samenvatting: ‘Er is niks aan de hand! Dit speelt Wilders in de kaart! Wilders is FOUT!). En het, sinds de aantrede van een nieuwe hoofdredactie, ultra-linkse krakersweekblad Nieuwe Revu koos er in haar laatste editie zelfs voor om een bijzonder smakeloos en fantasieloos haatstuk tegen Geert Wilders, wederom geschreven door een ‘redacteur’ die ad hoc columnist is geworden, als cover te plaatsen. Nieuwswaarde: nul. Informatiewaarde: nul. Entertainmentwaarde: nul, tenzij je een PvdA-of D66-lidmaatschapskaart hebt.

Blinde paniek

Tel daarbij op dat een ‘kwaliteitscourant’ als NRC Handelsblad de meningen van drie zwarte vrouwen met een paar duizend Twitter-volgers nieuwswaardig genoeg vindt om aan te keilen op de voorpagina van de zaterdageditie en dat de NRC-opinieredacteur er voor pleit, terwijl de lijken in Parijs nog geeneens stijf en koud zijn, de NRC-opiniepagina’s te ‘aboutalebiseren’ omdat ‘je juist minderheden een podium moet geven want radicalisering komt van twee kanten’ (dat is vooral de schuld van de blanke westerling uiteraard) en je kunt gerust concluderen dat de bemanning van het zinkende schip der oude media S.S. Titanic in blinde paniek is geraakt.

De ideeƫnarmoede heeft keihard toegeslagen, alles is nu geoorloofd, alles mag overboord, vrouwen en kinderen eerst.

Het totaal andere universum van de NPO

Een dergelijke paniek is natuurlijk al tijden zichtbaar bij de NPO waar men alles wat met serieuze journalistiek te maken heeft inmiddels overboord heeft gegooid (op EenVandaag na). Wie een week lang elke avond DWDD en Pauw kijkt komt er zwaar gehersenspoeld weer uit en wie het lukt om een hele uitzending van Nieuwsuur uit te zitten heeft het idee zojuist een bezoek te hebben gebracht aan een totaal anderĀ universum.

Wie zich nu nog afvraagt Ć³f er wat aan de hand is in Nederland, of we in oorlog zijn en of we zoveel zijn opgeschoten na de moord op (Fortuyn en) Van Gogh, moet dus vooral de oud mediale journalistiek raadplegen. Je hoeft echt niet tussen de regels door te lezen om te weten te komen dat er inderdaad heel wat aan de hand is in Nederland, dat we kennelijk al lang in oorlog zijn en dat we sinds Van Gogh en Fortuyn geen fuck zijn opgeschoten, integendeel.

Psychose

De blinde paniek van de linkse zieners, drukinktalchemisten, journomoralisten en overige PvdA-stemmende shagrokers in hun vervallen en afgebladderde ivoren babyboomtorens der oude media spreken wat dat betreft wel boekdelen.Ā Als de feiten en argumenten voor het solidaire multiculturele paradijs op zijn blijft alleen hardop dromen nog over. Dat wordt ook wel eens ‘psychose’ genoemd.

Gaat u dus gerust rustig slapen, mediaconsument. Volgens Parool en de rest van de veertig rovers (al sinds 1968 op rooftocht) is alles prima. Zij houden over u de wacht. Op 11 kilometer onder het wateroppervlak in hun gezonken oceaanstomer that is.

 

Hieronder een foto uit Parijs die u NIET in de Oude Media ziet (terwijl een foto van een verzopen Syrisch jongetje wel de voorpagina’s sierde van de ‘kwaliteitscouranten’):bataclan

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.