Doneer aan TPO
 

Hoeren bashen Jojanneke bij Studio PowNed

'Happy hookers zijn boos op EO-serie'

Door: , 13:03, 29 januari 2015

'Happy hookers zijn boos op EO-serie'

Toen Jojanneke van den Berge wegging bij omroep Powned besefte zij dat ze haar tijd had verspeeld. “Soms was het rellen om het rellen. Dat vind ik niet prettig”, zei ze in diverse interviews. Vanavond sneert de omroep in het nieuwe programma Studio PowNed een klein beetje terug naar zijn voormalig verslaggeefster.

Happy Hookers

In de talkshow van de roze omroep schuiven vanavond drie prostituees aan bij Rutger Castricum. Zij gaan het met de presentator hebben over de EO-serie Jojanneke in de prostitutie. Echt blij met de documentaire over het hoerenleven waren zij niet. “We hebben drie hoeren in de uitzending. Dat zijn drie happy hookers, zoals ze zichzelf noemen, die een beetje boos zijn op Jojanneke,” zei Castricum tegen 100%NL.

Zelf heeft hij ook gekeken. “Hoeren worden daarin afgeschilderd als mensen die met tegenzin naar hun werk gaan en onder druk staan. Dat staan er ook wel een hele hoop, maar er zijn ook mensen in het vak die het wél naar hun zin hebben en die zitten vanavond op de bank.”

PowNews

Fans van het oude PowNews kunnen volgens de blonde presentator hun hart ophalen. “Het PowNews dat we hadden, hebben we voor een groot deel meegenomen naar dit programma. Het is wel een talkshow, maar wel met respect naar de filmpjes en de manier van nieuws maken zoals men dat van ons gewend is.”

 
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace