Entertainment

Kylie Jenner boos op kritische fans

20-05-2018 09:53

SAN FRANCISCO – Kylie Jenner heeft op Twitter uitgehaald naar fans die boos waren op de realityster omdat ze uren te laat kwam opdagen voor de opening van haar pop-upstore in San Francisco. Maar volgens het halfzusje van Kim Kardashian zit de vork heel anders in de steel.

Duizenden fans stonden vrijdag in San Francisco te wachten op Kylie. Vier uur nadat de cosmeticawinkel eigenlijk had moeten openen, kwam Jenner aan. Dit kwam haar op flink wat kritiek op social media te staan en dat schoot het 20-jarige Keeping Up With the Kardashians-ster in het verkeerde keelgat.

"Oké vanwege een paar klachten die ik voorbij zie komen over dat ik 'vier uur te laat' kwam opdagen bij mijn pop-up, wil ik duidelijk maken dat ik niet kan kiezen op welk tijdstip ik aan kom. Als het aan mij zou liggen, zou ik daar uren voor de opening aanwezig zijn. Maar het is aan de politie die de straten afzet op een bepaald tijdstip en mij laat weten wanneer ik kan komen", verdedigt Kylie zich.

Geraakt

Jenner vervolgt dat ze het belangrijk vindt om haar fans te zien. "Ik was hier een dag eerder om zelf de winkel in te richten zodat het PERFECT voor jullie zou zijn. Als ik niet dol zou zijn op deze pop-upevenementen en op jullie dan zou ik het niet doen! Het raakt mij als ik reacties zie die suggereren dat ik iedereen heb laten wachten en dat ik uren te laat was terwijl dat gewoon niet waarheid is."

Kylie opent al een tijdje pop-upwinkels door heel de Verenigde Staten. Fans staan uren in de rij om de realityster te zien en om als eerste haar make-upproducten in handen te krijgen.