Entertainment

Anderson .Paak teleurgesteld in Meek Mill

19-05-2018 12:23

NEW YORK – Anderson .Paak is teleurgesteld in collega-rapper Meek Mill. Laatstgenoemde kreeg vrijdag de kans om op het Witte Huis te praten over de hervormingen op het gebied van het strafrechtelijke systeem in Amerika, maar hij besloot om niet te gaan.

Mill liet aan Rolling Stone weten dat hij zijn besluit nam omdat de focus niet meer lag op het onderwerp van de bijeenkomst. "Het ging alleen nog maar over mijn ontmoeting met president Trump. Ik kreeg het gevoel dat dat belangrijker was dan het onderwerp van het gesprek, namelijk de hervormingen van het strafrecht."

Anderson .Paak denkt dat Mill een belangrijke rol had kunnen spelen in het panelgesprek Prison Reform Summit. "De hervormingen zijn belangrijk en Meek is de man die voor verandering kan zorgen", vertelt de rapper aan TMZ. "Het was geweldig geweest als hij naar het gesprek was gegaan en daar afspraken had kunnen maken."

Advies van JAY-Z

Volgens geruchten zou Meek Mill door een negatief advies van JAY-Z niet naar het Witte Huis zijn gegaan. "Als hij het gevoel had dat hij erbij moest zijn, dan had hij gewoon moeten gaan", stelt de licht teleurgestelde Anderson.

Meek Mill, de artiestennaam van Robert Rihmeek Williams, werd vorige maand vrijgelaten uit de gevangenis. Het was de tweede keer dat hij in de cel belandde en ook de tweede keer dat hij vroegtijdig werd vrijgelaten. Na zijn vrijlating werd bekend dat de rapper met Amazon en Roc Nation, het bedrijf van JAY-Z, werkt aan een documentaire over het strafrechtelijk systeem.