TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Kirsten Dunst noemt zoontje Ennis Howard

LOS ANGELES – Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemons noemen hun zoontje Ennis. Dat meldt entertainmentsite The Blast, dat in het bezit is van het geboortecertificaat van het pasgeboren kindje. Dunst beviel vorige week van haar eerste kind.

De volledige naam luidt Ennis Howard Plemons. Het kindje werd op 3 mei geboren en volgens showbizztijdschrift People maken moeder en zoon het goed.

Het acteurskoppel maakte zelf nog niets bekend over de baby. Dunst, onder meer bekend van films als Marie-Antoinette en Spider-Man, hield haar zwangerschap een half jaar geheim. Pas in januari werd bekend dat ze zwanger was van Plemons, die bekend is van zijn rollen in series als Breaking Bad en Fargo. De twee leerden elkaar kennen op de set van Fargo.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.