TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Doorstart Brooklyn Nine-Nine op NBC

LOS ANGELES – Comedyserie Brooklyn Nine-Nine leek te verdwijnen, maar gaat toch verder. Fox maakte eerder deze week bekend dat het na vijf seizoenen stopt met de serie, maar NBC biedt nu uitkomst. Het zesde seizoen, met dertien nieuwe afleveringen, zal in Amerika dus te zien zijn op een andere zender.

In Nederland is Brooklyn Nine-Nine te zien op Comedy Central. De eerste vier seizoenen zijn ook te bekijken op Netflix. De serie, met bekende acteurs als Andy Samberg en Terry Crews, begon in 2013 en telt inmiddels 90 afleveringen. Het verhaal gaat over het fictionele 99ste district van de New York Police Department.

Brooklyn Nine-Nine won in 2014 twee Golden Globes. De sitcom werd uitgeroepen tot beste comedy- of musicalserie en Andy Samberg ontving een Golden Globe voor beste acteur in een komische serie of musical.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.