TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

‘Daniel Craig krijgt 25 miljoen voor Bond 25’

LOS ANGELES – Daniel Craig heeft niets te klagen over het salaris dat hij ontvangt voor de nieuwste James Bond-film. De Britse acteur verdient volgens Variety 25 miljoen dollar voor zijn hoofdrol in Bond 25. Daarmee is Craig een van de bestbetaalde acteurs van dit moment.

De 25e film in de James Bond-reeks is vanaf 8 november 2019 in de bioscoop te zien. Het lijkt erop dat het de laatste keer is dat Craig te zien zal zijn als de Britse spion. Na de laatst uitgebrachte Bond-film Spectre had de 50-jarige acteur al aangegeven dat hij wel klaar is met James Bond.

Danny Boyle heeft de regie in de handen bij Bond 25. Hij regisseerde eerder films als Slumdog Millionaire en Trainspotting. De vorige twee Bond-films (Skyfall en Spectre) werden geregisseerd door Sam Mendes.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.