TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Bijna 900.000 zien laatste Tijd voor Max

HILVERSUM – De laatste uitzending van dit seizoen van talkshow Tijd voor Max leverde vrijdagavond 893.000 kijkers op. De show op NPO1, gepresenteerd door Sybrand Niessen en Martine van Os, was de laatste weken te zien om 19.00 uur in plaats van 17.00 uur. Dat had te maken met de vroege zomerstop van De Wereld Draait Door.

Onder meer André Rieu, André van Duin en O'G3NE waren te gast in de laatste uitzending. Tijd voor Max draagt nu het stokje over aan de nieuwe talkshow M. Aanstaande maandag is het programma met presentatrice Margriet van der Linden voor het eerst te zien.

Op primetime kwam buiten NPO1 geen enkele zender boven de 850.000 kijkers uit. Detective Silent Witness (1 miljoen) en het NOS Journaal (1,3 miljoen) waren de enige programma's waar meer dan een miljoen mensen naar keken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.