TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Arie Boomsma doet push-ups bij vergadering

AMSTERDAM – In zijn nieuwe boek Fit probeert Arie Boomsma mensen aan te sporen het roer om te gooien op het gebied van sport, voeding en slaap. Zelf is de presentator iedere dag wel bezig met sport. Als hij een dag niet in een van zijn Vondelgyms is, dan komt hij thuis of op werk wel aan zijn beweging. Zelfs tijdens vergaderingen.

"Ik doe elke dag een uitgebreide training, maar ik had dat een keer gemist en dan kan ik alleen maar denken aan hoe ik nog even wat kan bewegen", vertelt Arie aan Volkskrant Magazine. Hij besloot tijdens een vergadering op te staan om wat push-ups te doen. "Het dagelijks leven biedt veel mogelijkheden. Ik deadlift en squat de hele dag door. Als ik bijvoorbeeld speelgoed opraap of als ik met mijn tweejarige dochter Bobby speel, ga ik een paar keer bankdrukken met haar."

In Fit adviseert Boomsma om voor je vakantie al te bedenken wat de sportmogelijkheden ter plaatse zijn. "Ik vind het gek dat als je op vakantie gaat, je ook vakantie van beweging neemt. Zo van: ik werk even niet, dus dan hoef ik ook niet te sporten. Bij mij heeft het wel iets dwangmatigs hoor", geeft 44-jarige presentator toe.

Fit ligt vanaf 15 mei in de winkel. Het is het elfde boek van Arie Boomsma en de opvolger van het in 2016 uitgekomen Beweeg! voor een gezonder en gelukkig leven.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.