TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Waylon presteert voor vakjury’s

LISSABON – Waylon wist vrijdagavond tijdens de zogenoemde juryrepetitie in de Altice Arena wederom foutloos te presteren. In de generale repetitie van de finaleshow van het Eurovisiesongfestival zong de Nederlandse inzending zijn Outlaw In 'Em vol overtuiging.

Net als na eerdere repetities klonk na afloop van Waylons optreden applaus in het perscentrum.

De vakjury's in de 43 deelnemende landen verdelen hun punten alvast op basis van de repetitie van vrijdagavond. Daarmee is het lot van Waylon in de 63e editie van het liedjesfestijn al voor de helft bepaald. Na de live-uitzending van de show zaterdagavond mag het Europese tv-publiek stemmen. De mening van de televoters telt voor 50 procent mee.

Namens Nederland beoordelen Sharon den Adel, Lesley van der Aa, Rob Ester, Arno Krabman en Rick Vol als vakjury de optredens. Rick Vol is de vader van de zussen Lisa, Shelley en Amy die als OG3NE vorig jaar deelnamen aan het Eurovisiesongfestival. Zij eindigden in Kiev uiteindelijk op de elfde plaats.

Waylon staat bij de bookmakers inmiddels op de negentiende plaats. Favoriet voor de winst in Lissabon is de Griekse Eleni Foureira die uitkomt namens Cyprus.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.