Entertainment

Misfit in première in 67 bioscopen

22-09-2017 12:51

AMSTERDAM – De film Misfit, geregisseerd door Erwin van den Eshof, gaat vrijdagavond in 67 bioscopen in première. Dit betekent de grootste live-première ooit voor een Nederlandse highschoolcomedy.

De première in Pathé Arena in Amsterdam was zo snel uitverkocht, dat daarom is besloten de première te livestreamen naar andere bioscopen. Via deze livestream kunnen bezoekers vanuit heel Nederland vragen stellen aan de cast en zullen optredens van hoofdrolspeelster Djamila en Boyband 4U te zien zijn.

De hoofdrol in Misfit wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook wel bekend van het populaire YouTube-kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 764.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Naast het spelen van de hoofdrol is ook haar muziek in de film verwerkt. Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Sara Ras en boyband 4U.

De trailer die al eerder records brak, is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken. De trailer kwam vlak na release al snel terecht in de officiële YouTube-trending lijst. Misfit draait vanaf woensdag 27 september in de bioscopen.