Entertainment

Dannic tekent contract bij Spinnin’ Records

23-08-2017 17:49

HILVERSUM – De Nederlandse dj Dannic heeft een contract getekend bij Spinnin' Records. De 31-jarige Bredanaar scoorde eerder al hits als 'Blaze' en 'Survivors' (samen met Hardwell).

Met deze platendeal start hij een nieuwe fase in zijn carrière. "Ik voel me vereerd om vanaf nu deel uit te maken van Spinnin' Records. Dit label is een begrip in de dance, en ik kijk er naar uit om met mijn muziek iets bij te dragen aan het succes'', zegt Dannic, de artiestennaam van Daan Romers.

Dannic staat inmiddels al vier jaar op rij in de DJ Top 100. Hij scoorde miljoenen streams met hits als Golden Hearts, Feel Your Love, Blaze, Light The Sky, Undone en de Hardwell-samenwerking Survivors. Begin dit jaar begon hij de fanportal Dannicated.

De eerste single die Dannic bij Spinnin' Records uitbrengt is Coco's Miracle, een samenwerking met Fedde le Grand en Coco Star. De single komt vrijdag uit. "De collab met mijn idool Fedde le Grand is een geweldig begin van deze deal. We werkten hiervoor samen met Coco Star en maakten zowel een versie voor de clubs en festivals als eentje voor radio. Daarnaast heb ik nog veel meer muziek liggen. Ik kan niet wachten om dit samen met Spinnin' met de wereld te delen!"