Entertainment

Kim Kardashian geeft fans tour door oude huis

28-07-2017 11:51

LOS ANGELES – Kim Kardashian heeft een bezoek gebracht aan haar oude huis in Beverly Hills en dit gedeeld met haar fans op Snapchat.

Met zus Khloé en makelaar Josh Altman in haar kielzog toog de realityster naar het huis waar ze met haar ex-man Kris Humphries, met wie ze slechts 72 dagen getrouwd was, woonde. Ze verkocht het appartement met vijf slaapkamers en vier badkamers in 2013 voor 4 miljoen dollar (3,4 miljoen euro), maar nu staat het opnieuw op de markt voor 1,5 miljoen dollar meer.

Tijdens de rondleiding door haar oude stulpje liet Kim aan haar volgers zien dat de huidige bewoners nagenoeg niks hebben veranderd sinds zij het huis van Kim kochten. "Elk klein ding is van mij. Alles is precies hetzelfde", roept ze in het filmpje. "Ze hebben al mijn meubels gekocht." En als ze de slaapkamer binnengaat: "Dit is precies hetzelfde beddengoed!" Zelfs de spiegel draagt nog haar initialen.

Makelaar Altman is ook geen onbekende op tv, hij is momenteel te zien in de show Million Dollar Listing. Al tien jaar lang is hij Kims makelaar, voordat hij zelf beroemd werd, aldus Kim. Als laatste vertelt ze nog een leuk feitje: "Het huis hiernaast was het huis waarin ik opgroeide met mam en Bruce."