Entertainment

J.Lo over A-Rod: hij brengt mijn hart op hol

27-07-2017 17:51

MIAMI – Kort na de 48ste verjaardag van Jennifer Lopez was het tijd om de verjaardag van haar geliefde te vieren. Alex Rodriguez werd donderdag 42 jaar. J.Lo feliciteerde haar vriend op Instagram met lieve woorden.

"Happy birthday voor de man die mijn hart op hol brengt elke keer als hij de kamer inloopt…", schreef de dolverliefde zangeres. "Ik wens je het beste jaar ooit lieverd… Ik kan niet wachten om te ontdekken wat God allemaal voor jou in petto heeft…"

Rodriguez bracht zijn verjaardag door met zijn twee dochters Natasha (12) and Ella (9). "Ik voel me zo rijk dat ik deze twee kleine engelen in mijn leven heb, #thankyougod", schreef hij donderdag bij een foto van zijn vader-dochterdag.

Feestje

De honkballer en J.Lo, die maandag 48 werd, vierden hun verjaardagen afgelopen weekeinde al samen. In Miami, Florida gaven de tortelduifjes een groot feest. Aanwezige bezoekers deelden foto's en video's van het feest via Instagram en Snapchat. De twee gaan sinds begin dit jaar met elkaar om en zijn stapelverliefd. Op een van de video's is het stel dansend te zien waarbij Jennifer zich van haar beste kant als voormalige danseres laat zien.

Ook A-Rod feliciteerde zijn wederhelft via Instagram. "Ik wens deze geweldige persoon die mijn wereld elke dag mooier maakt een fijne verjaardag. Te amo muneca!! (Ik hou van je popje)."