Entertainment

Henry Cavill steekt de draak met ‘snorfiasco’

27-07-2017 17:14

LOS ANGELES – Henry Cavill lijkt zich niet druk te maken over zijn gezichtshaar. “Beste volgers. Het is tijd voor eens en voor altijd duidelijkheid te scheppen in het snorfiasco”, grapte de Superman-acteur op Instagram.

“Deze foto is niet de set van MI6, maar is eigenlijk een van de wapens die Warner Brothers en Paramount Studios hebben laten ontwerpen om Henry Cavills snor mee te lijf te gaan”, schreef Henry.

Eerder deze week werd bekend dat filmstudio’s Warner Brothers en Paramount met elkaar in de clinch liggen over de snor van de acteur. Warner wil van het ding af vanwege de heropnames van Justice Leage, maar Henry stopte juist met scheren voor de opnamen van de Paramount-film Mission: Impossible 6, die nog volop aan de gang zijn.

Volgens Henry is er helemaal geen discussie over of hij naar een scheermes moet grijpen, er is een “meedogenloze campagne” gaande om “een einde te maken aan deze despotische snor”. “De vraag is niet of ik moet scheren, de vraag is hoe we zo’n beest kunnen verslaan zonder dat het onze ondergang wordt.”