TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Sterren zetten vaders in het zonnetje

LOS ANGELES – Een flink aantal Hollywoodsterren zette zondag op vaderdag hun vader of de vader van hun kinderen in het zonnetje.

Chrissy Teigen eerde haar echtgenoot John Legend. "Tien jaar geleden dacht ik niet dat hij een nog beter mens kon worden, maar toen zag ik hem als vader. Ik weet niet hoe en waarom Luna en ik zo'n geluk hebben maar ik zal gewoon dankbaar zijn." Nicole Richie deelde een oude foto waarop pa Lionel haar optilt. "Je draagt me en blijft altijd lachen. Ik ben zo gelukkig dat ik je heb", waarna ze stilstond bij kinderen die hun vader verloren door geweldsmisdrijven.

Kim Kardashian bedankte op Twitter zowel haar vader Robert als de vader van haar twee kids, Kanye. Haar moeder Kris Jenner plaatste op Instagram een fotocollage met kiekjes van dochters Kourtney, Kim en Khloé met hun vader Robert, de vaders van vijf van haar kleinkinderen, Kanye en Scott Disick, en van Rob Kardashian met dochtertje Dream. "Rob, je eerste vaderdag", schrijft ze aan haar enige zoon. "Je vader zou zo trots op je geweest zijn."

Ook de vaders zelf lieten van zich horen. Voormalig president Barack Obama deelde op Twitter een foto uit de oude doos. Daarop is hij te zien met zijn twee dochters. "Van alle dingen die ik heb gedaan in mijn leven, ben ik het meest trots op het feit dat ik Sasha en Malia's vader ben." Diddy schreef: "Mijn belangrijkste taak is Combs, inc. Dat zijn mijn zoons en dochters."

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.