TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Spencer en Heidi overwegen babynaam Speidi

LOS ANGELES – Spencer Pratt en Heidi Montag hebben het moeilijk met het kiezen van een naam voor hun zoon, die later dit jaar geboren zal worden. Voor de tweede naam van hun eerste kind houden ze een opmerkelijke optie open: Speidi.

Speidi is de 'stelletjesnaam' van Spencer en Heidi, die ze kregen in de tijd waarin sterrenkoppels standaard een bijnaam kregen die bestond uit een combinatie van hun twee namen. Zo gingen Brad Pitt en Angelina Jolie door het leven als Brangelina, werden Tom Cruise en Katie Holmes samen TomKat en wordt nog steeds weleens Kimye gebruikt wanneer het om Kim Kardashian en Kanye West gaat.

Op de vraag van Refinery 29 of Speidi op hun lijst met babynamen staat, antwoordt Spencer: "Het is een realistische voor de tweede naam. We hebben een voornaam die daar goed bij zou passen." De realityster grapt dat ook de naam Chris nog kans maakt, zodat de baby een naam deelt met acteur Chris Pratt. "Maar onze Chris Pratt zou heel anders zijn, die zou wel foto's nemen met zijn fans", aldus Spencer, met een knipoog naar de Jurassic World-ster, die aankondigde geen selfies met fans meer te maken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.