TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Miley Cyrus ruziet met Dolce & Gabbana

LOS ANGELES – Alhoewel haar broertje dit weekend te zien was in de modeshow van Dolce & Gabbana, maakt Miley Cyrus geen vrienden met het ontwerpersduo.

De zangeres feliciteerde jongere broer Braison met zijn catwalkdebuut, maar deelde ook kritiek op het Italiaanse bedrijf. Na een lofrede over vooral de muzikale capaciteiten van Braison, schreef ze: "PS, D&G, ik ben het ontzettend oneens met jullie politieke ideeën. Maar ik steun wel de inzet van jullie bedrijf om jonge artiesten een podium te geven."

Stefano Gabbana reageerde door de post van Miley door te zetten op zijn eigen Instagram, en zich daar in het Italiaans en Engels te verweren."We zijn Italiaans en we geven niets om politiek en vooral niet om die in Amerika", laat hij in de Engelstalige tekst weten. "We maken jurken en als je denkt dat je politiek kan bedrijven in een post, dan weet je niet waar je het over hebt." De mode-ontwerper wil niets meer met de zangeres te maken hebben. "We hebben jouw posts en commentaar niet nodig dus negeer ons volgende keer alsjeblieft."

Alhoewel Miley niet uitlegde op welke ideeën ze precies doelde, lijkt het te gaan om controversiële uitspraken van het ontwerpersduo uit 2015. Toen lieten Stefano en zijn zakenpartner Domenico Dolce weten dat ze het onnatuurlijk vinden dat homo's voor kinderen kiezen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.