TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

LCD Soundsystem geeft 2 concerten in Paradiso

AMSTERDAM – LCD Soundsystem geeft maandag 11 en dinsdag 12 september concerten in Paradiso in Amsterdam. Het zijn de eerste clubshows van de dance-punk-discoband op Nederlandse bodem in ruim zeven jaar.

LCD Soundsystem bracht in 2005 het debuutalbum uit. De albums Sound of Silver (2007) en This Is Happening (2010) volgden met internationaal succes. In 2011 besloot James Murphy zijn band te ontmantelen, maar na het schrijven van nieuw materiaal nam hij in 2016 het initiatief tot een nieuwe tournee die onder meer Lowlands aandeed.

In mei verscheen de eerste nieuwe muziek van de New Yorkers sinds de heroprichting: Call The Police en American Dream. In de loop van dit jaar wordt een nieuw album verwacht. De kaartverkoop voor de concerten in Paradiso begint donderdag. De kaarten zijn op naam en niet overdraagbaar.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.