TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Gordon wil niet meer weg uit Nederland

HILVERSUM – Gordon heeft een streep gezet door zijn plan om te emigreren naar Zuid-Afrika. Waar hij jarenlang vertelde over een paar jaar helemaal uit Nederland te willen vertrekken om zich definitief te vestigen in zijn geliefde Zuid-Afrika, lijken die plannen nu van de baan.

"Ik wil niet meer definitief uit Nederland vertrekken. Nee, dat zou ik niet willen. Zuid-Afrika heeft ook een winter. Dan wil je daar ook niet zitten, bedacht ik me. Dus ik zit daar als het hier winter is en daar zomer en kom dan terug om de Nederlandse zomer mee te pakken. Dat is toch heerlijk? Dan is het altijd zomer in mijn leven'', vertelde Gordon maandag in de ochtendshow op Radio 10.

Ook zijn koffiezaken houden Gordon aan Nederland gebonden. In Rotterdam opende hij vorige week zijn derde Blushing. "Ik zit nu op drie maar ik wil naar de tien. Dus dan zou een emigratie simpelweg ook niet kunnen. Ik vind het ook allemaal veel te leuk joh. Helemaal weggaan uit Nederland ga ik nooit doen."

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.