TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

BN’ers in actie voor het Oogfonds

UTRECHT – Chantal Janzen, Ronald Giphart, Bart Chabot, Derek Ogilvie, Vincent Bijlo en Lindo Duvall zetten zich woensdag in voor het Oogfonds. Samen willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar oogziektes.

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht trapt op de langste dag van het jaar de actie 'Blind voor 1 dag' af met een braillespeech, waarna hij geblinddoekt een korte wandeling maakt met ambassadeur Ronald Giphart en Oogfonds-directeur Edith Mulder. Lindo Duvall is van plan zijn ochtendshow op 100%NL 'blind' te presenteren.

Om acht uur 's avonds sluiten Ronald Giphart, Bart Chabot, Vincent Bijlo en andere schrijvers de actie in stijl af door uit eigen werk voor te dragen aan een geblinddoekt publiek in het stadhuis van Utrecht.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.