TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Pamela Anderson vindt May slechte premier

LOS ANGELES – Theresa May is de slechtste premier ooit. Dat schrijft Pamela Anderson in een open brief op haar website. De actrice stelt dat de Britse premier niets geeft om arme mensen, rechtvaardigheid en vrede.

Volgens Pamela geeft May ook niets om Julian Assange. In haar brief legt de actrice nog maar eens uit waarom zij haar hart verpand heeft aan de oprichter van WikiLeaks en waarom hij vrij moet komen. “Moed en daadkracht zijn kwaliteiten die een man sexy maken. Julian ging het gevecht aan met het onverslaanbare monster en won. Dat is sexy.”

Verder roept Pamela de Franse president Emmanuel Macron en Labour-leider Jeremy Corbyn op zich in te zetten voor de vrijlating van Assange. De brief eindigt met een liefdesgedicht voor Assange.

Pamela is nog niet uitgeschreven. In de brief kondigt ze alvast aan dat er binnenkort een liefdesbrief komt aan China. “Ik zal China binnenkort bezoeken en mijzelf overtuigen van de kracht van dat machtige land.”

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.