TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

One Direction doet mee aan benefietsingle

LONDEN – De leden van One Direction doen mee aan een single waarvan de opbrengst bestemd is voor de slachtoffers van de grote brand in Londen van afgelopen woensdag. Simon Cowell, de man die de boyband ooit bij elkaar bracht, heeft de leden gevraagd mee te werken aan zijn project.

Samen met andere sterren zullen Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson het nummer Bridge Over troubled Water van Simon & Garfunkel zingen. De opnamen zijn al in volle gang. In West-Londen is het een komen en gaan van artiesten. James Blunt en Paloma Faith zijn volgens The Sun al gesignaleerd bij de studio van Cowell, net als Gregory Porter, Rita Ora, Lily Allen en Robbie Williams.

Harry, Liam, Niall en Louis zullen zich niet zodanig als One Direction profileren op de single en het lijkt onwaarschijnlijk dat ze allemaal op hetzelfde moment in de studio verschijnen. Liam zit momenteel in Amerika voor plaatopnamen.

Simon Cowell woont vlakbij het flatgebouw dat donderdag in vlammen opging. Hij zegt enorm begaan te zijn met de slachtoffers van de ramp.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.