TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Olav Mol en Edo Brunner doen stemmen Cars 3

AMSTERDAM – Formule 1-presentator Olav Mol en acteur Edo Brunner zijn binnenkort te horen in de nieuwe Disney-film Cars 3. Dat heeft distributeur Disney zondag bekendgemaakt. Zij verzorgen in de Nederlandse versie van het derde deel uit de hitserie de stemmen van een sportcommentator in 1954 en Rusty, één van de sponsoren van hoofdpersonage Bliksem McQueen.

Voor Olav Mol is het de eerste maal dat hij een filmstem inspreekt. Daarnaast keert Peggy Vrijens terug als Sally, het vriendinnetje van Bliksem.

In het derde deel van Cars moet Bliksem na een ongeluk weer heel hard trainen om in vorm te komen voor een belangrijke race tegen zijn grote concurrent Jackson Storm. Hij krijgt gelukkig hulp van een jonge, enthousiaste trainer, Cruz Ramirez.

Cars is een van de populairste filmseries van producent Pixar. De vorige twee delen, uit 2006 en 2011, brachten wereldwijd meer dan een miljard dollar op. Cars 3 draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.