TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Miljoen mensen zien operaversie Beste Zangers

HILVERSUM – Meer dan een miljoen mensen stemden zaterdagavond af op Beste Zangers. De aflevering waarin operazangeres Tania Kross centraal stond trok 1.072.000 kijkers. Daarmee behaalde het AVROTROS-programma de tweede plek in de top 25 van best bekeken programma’s op die avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Beste Zangers heeft voor het tiende seizoen het operagenre aan het programma toegevoegd. In het muziekprogramma gaat iedere aflevering een zanger of zangeres op zoek naar de ideale vervanger. Tania Kross stond centraal in de vijfde aflevering van het seizoen. De mezzosopraan werd onder andere toegezongen door medekandidaten Brace die het Ave Maria ten gehore bracht, en zangeres Maan die de aria Nessun Dorma vertolkte. Ze wees Anita Meyer, die haar met Bernsteins Somewhere tot tranen toe wist te roeren, aan als de beste.

Het NOS Journaal van 20.00 uur trok zaterdag de meeste kijkers, ruim 1,4 miljoen. Ook het RTL4-programma Wie Ben Ik? scoorde goed. Met 1,04 miljoen kijkers maakt de spelshow de top drie van het kijkcijferlijstje compleet.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.