Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Entertainment

Keith Richards was zorgzaam voor Anita

LONDEN - Rolling Stone Keith Richards zorgde tot het eind voor zijn afgelopen week overleden ex Anita Pallenberg. Dat heeft een vriend van de gitarist aan Daily Mirror verteld. Keith liet Anita zelfs in zijn huis in Sussex wonen.

Volgens de vriend ontbrak het Anita aan niets. “Keith zorgde heel goed voor haar. Hij deed erg zijn best om er voor haar te zijn.” Anita kon het ook goed vinden met Patti Hansen, de huidige partner van de 73-jarige Keith. Eerder werd al bekend dat de rocker flink ontdaan is door het overlijden van zijn ex.

Anita overleed op 73-jarige leeftijd. Ze had lange tijd een relatie met Keith. Het stel heeft drie kinderen, waarvan er eentje kort na de geboorte overleed.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.