Entertainment

Katy Perry roept op tot vereniging

23-05-2017 22:21

LOS ANGELES – Katy Perry roept de wereld op om zich te verenigen na de aanslag na het concert van Ariana Grande in Manchester. Dat laat de zangeres weten in het Amerikaanse radioprogramma Elvis Duran and the Morning Show. “Het beste wat we nu kunnen doen is ons verenigen en liefdevol zijn voor elkaar.”

Katy voelde ‘grote verslagenheid’ toen ze het nieuws vernam. “Ik wil graag zeggen dat ik houd van alle mensen in Manchester. Ik weet dat sommige mensen fan zijn van mij en Ariana. Ari’s fans zijn mijn fans en mijn fans zijn Ari’s fans. We houden gewoon van elkaar en we moeten van elkaar blijven houden”, vertelde 32-jarige zangeres.

Eerder betuigde Katy via Twitter al haar medeleven aan de families van de slachtoffers. “Ik bid voor iedereen die bij Ariana Grande’s show was. Ik ben diepbedroefd voor de familie, voor Ariana en dat zoiets kan gebeuren.”

In totaal kwamen 22 mensen om het leven toen een vermoedelijke IS-aanhanger zichzelf maandagavond opblies in de Manchester Arena. Tientallen mensen raakten gewond.