TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

The Situation gebruikte drugs tijdens opnamen

NEW YORK – Mike 'The Situation' Sorrentino uit de MTV-serie Jersey Shore gebruikte tijdens de opnamen van het speciale seizoen in Italië veel drugs. Dat zegt de realityster in een interview met E! News.

"Toen ik voor het eerst na jaren terugkeek naar de show dacht ik: oh mijn God, was ik écht zo?", vertelt Sorrentino, die inmiddels al 19 maanden nuchter is. "Ik was in de twintig, ik gebruikte veel drugs toen", vervolgt de realityster die zegt dat met name het seizoen dat zich in Italië afspeelde, voor hem moeilijk was om terug te kijken. "Ik probeerde dat jaar clean te blijven maar dat lukte niet en dat frustreerde, dat zie je ook", verklaart The Situation.


Sorrentino kampte in het verleden met verschillende verslavingen. In 2014 moest hij van de rechter zich laten behandelen voor zijn alcoholverslaving om te voorkomen dat hij voor een belastingschuld in de cel zou belanden. En in 2012 zocht de tv-ster hulp om van zijn verslaving aan pijnstillers af te komen.


Het gaat inmiddels een stuk beter met de Jersey Shore-acteur, die er zelfs aan denkt een familie te beginnen met zijn vriendin Lauren Pesce, met wie hij al een tijd een relatie heeft. "Ik ben in de dertig nu", lacht hij, "Ik wil een gezin beginnen, dit jaar nog", aldus Sorrentino.


 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.