TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Stalker van Kylie Jenner bekent moord op man

LOS ANGELES – De stalker die tot twee maal toe het huis van Kylie Jenner probeerde binnen te komen, Marvin Magallanes, heeft zichzelf aangegeven bij de politie om een moord te bekennen. Dat meldt TMZ.

De 25-jarige Magallanes werd tot twee keer toe gearresteerd toen hij probeerde de toenmalige woning van Jenner binnen te dringen. Bij de tweede poging ramde hij zelfs het hek van de beveiliging alvorens hij snel wegreed. Hij werd in verwarde staat opgepakt en in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen maar ontsnapte. De 19-jarige Jenner was destijds flink van slag door de geobsedeerde en verwarde Magallanes.


Maar volgens de politie in Anaheim heeft Magallanes zich vandaag vrijwillig gemeld. Hij bekende de moord op een dakloze man en de politie brengt hem ook in verband met een onopgeloste moord in 2016. Voorlopig zit Magallanes vast tot het onderzoek naar de twee moorden is afgerond.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.