TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Shawn Mendes hoorde van nominatie via Twitter

LOS ANGELES – Het gaat Shawn Mendes goed voor de wind. De 18-jarige popzanger wist met zijn beide albums op nummer 1 van de Billboard 200 lijst in de VS te belanden. En hij is genomineerd voor drie Billboard Music Awards, die op 21 mei in Las Vegas worden uitgereikt. "Ik zag het op Twitter, toen ineens al mijn fans aan het twitteren waren over de nominatie", aldus de zanger tegen Billboard.

De Canadees is genomineerd voor de beste mannelijke artiest, beste sociale artiest en beste artiest van het jaar. "Het voelt dit keer wel heel speciaal", reageert Mendes. "Het was een jaar waarin ik iedereen een nieuwe kant van mezelf wilde laten zien het voelt als een bevestiging dat me dat is gelukt", vervolgt de zanger.

Ondanks drie nominaties is Mendes niet aanwezig bij de prijsuitreiking omdat hij op dit moment op tournee is en die avond optreedt in Kopenhagen. "Maar ik ga wel proberen te kijken daar", vertelt de Treat You Better-zanger die vooral benieuwd is naar het optreden van Ed Sheeran tijdens de show.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.