TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Rapper Negativ en Kenny B in muzikale film

CANNES – Rapper Negativ, Voice Kids-deelneemster Georgiefa Boomdijk en Kenny B zijn te zien in de nieuwe Nederlands-Surinaamse speelfilm Sing Song. De muzikale komedie van regisseur Mischa Kamp is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Dat maakten producent Submarine Film en distributeur In the Air vrijdag bekend tijdens het festival van Cannes. Sing Song vertelt over de zestienjarige Jasmine (Boomdijk) die samen met gitarist Stijn (Floris Bosma) naar Suriname reist om mee te doen aan een song-contest. Zij heeft echter een dubbele agenda; Jasmine hoopt in Suriname ook haar moeder te vinden

De cast van de film bestaat uit acteurs, muzikanten, zangeressen en stand-uppers uit Suriname en Nederland. Negativ speelt de vader van Jasmine; de rol van muziekcoach wordt vertolkt door Glen Faria. Faria, ook bekend als rapper McFit heeft samen met Kenny B de muziek verzorgd. Kenny B maakt ook zijn filmdebuut in Sing Song.

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder grote, veel bekroonde successen als Het Paard van Sinterklaas en Jongens. De trailer van de film is vrijdag op YouTube gelanceerd. Sing Song is vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.