TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Nieuwe tijden terug op zender bij RTL 5

HILVERSUM – De soapserie Nieuwe tijden keert komende zomer terug op televisie. Dit jaar is het echter niet de vervanger van Goede tijden, slechte tijden maar krijgt het een plekje bij RTL 5. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

Nieuwe tijden, een spin-off van GTST, was vorig jaar te zien in de zomerstop op RTL 4. Na veertig afleveringen ging de 75-delige serie verder op Videoland. In februari verscheen op de streamingdienst een volgende reeks. Het tweede seizoen krijgt ook een plekje op tv: in oktober, direct na afsluiting van seizoen 1.

De soap gaat over een groep jongeren die samenwonen in een studentenhuis in Utrecht.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.