TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Kim Kardashian viert mijlpaal op Instagram

LOS ANGELES – Kim Kardashian behaalde donderdag 100 miljoen volgers op Instagram. De realityster staat daarmee in de top 10 van meest gevolgde personen van de applicatie. En dat was reden voor een speciale viering, zo liet de 36-jarige Kardashian aan haar fans weten.


"Ik kan nog niet geloven dat ik de 100 miljoen volgers op Instagram heb bereikt, dank jullie wel!", schreef Kardashian op haar website. "Om het te vieren wil ik met jullie terugkijken op de collectie van de meest gelikete foto's."

Kardashian publiceerde een aantal foto's uit het verleden en gaf een persoonlijke uitleg hoe de foto tot stand was gekomen. De meeste foto's waren familiekiekjes met echtgenoot Kanye West en hun twee kinderen, dochter North en zoontje Saint.


Met het behalen van de mijlpaal van 100 miljoen volgers handhaaft Kardashian zich in de top 10 maar is nog enige afstand verwijderd van de nummer 1: zangeres Selen Gomez, die 120 miljoen volgers heeft.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.