TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Katy Perry neemt museumbezoekers in de maling

NEW YORK – Katy Perry is wel in voor een grapje en een leuke manier om haar nieuwe single te promoten. En dus maakte ze samen met het tijdschrift Vanity Fair een video waarin te zien is hoe de zangeres de bezoekers van een museum in New York in de maling neemt.

De 32-jarige zangeres maakt zichzelf onderdeel van een moderne kunstexpositie in het Whitneymuseum in New York. Perry verstopt zich met haar lichaam onder een picknicktafel, alleen haar hoofd steekt omhoog door een gat in de tafel en rust op een bord met fruit. Bezoekers worden vervolgens door een presentator gelokt naar de 'bijzondere expositie'.

Het kunstwerk wordt aan de nietsvermoedende museumbezoekers gepresenteerd als het laatste werk van ene Katheryn Hudson. De meeste bezoekers luisteren en bekijken de picknicktafel goed en sommigen denken Perry te herkennen. Er volgt de schrik als het hoofd van Perry beweegt en begint te praten. Dan weten een aantal mensen het zeker: het is de zangeres.

Katy Perry bracht haar nieuwe single Bon Appétit uit op 28 april en de muziekvideo volgde op 12 mei. Daarin is te zien hoe de zangeres en haar lichaam als een gerecht wordt bereid.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.